Deschidere Porturi in Windows XP/WIN 7

1.Windows xp a fost proiectat pe vremea cind conexiunile la internet de tip dialup faceau inca legea,iar prezenta mai multor porturi nefiind necesara,dar acum programele de download de pe torrente si cele de download prin hub-uri au nevoie de mai multe conexiuni simultan.
In acest tutorial video vom prezenta cum se poate imbunatatii viteza conexiunii la internet prin marirea porturilor (conexiunilor) de conectare la internet cu ajutorul softului xp-antispy.

2.Pentru inceput avem nevoie de programul XPAntiSpy care il puteti downloada de aici sau aici .

3.Dupa ce il instalam si il pornim,mergem la tabul Special-Connection Limit-(ne va aparea o atentionare la care dam Yes,I go It)-Acum in noua fereastra deschisa apasati Reset to initial state-apasam OK-Apoi alegem conexiunile (porturile) nu punem nici prea multe,recomand 200-apasam Patch-apoi OK-apoi Exit.

4.La ce ne ajuta :

-Viteza de download (la cei cu internet bun) va fi mai mare,uni dintre voi poate ati avut Windows 7 si ati observat ca aveti viteza mai mare de download/upload decat in Windows XP,acest fapt se datora ca Windows 7 este un Windows mai nou si are multe porturi deschis.

-De multe ori (unii) v-a mers mai greu PC-ul cand downloadati/uploadati cu utorrent-ul,probabil v-ati zis ca e din cauza porcesorului,ramilor,etc,defapt este din cauza porturilor care nu permite o conxiune la toate persoanele de la acel torrent.(30%-din cauza procesorului si a ramilor,70%-din cauza porturilor).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: